Mai multă muzică nouă de la The Beatles este „imaginabilă” după „Now and Then”

Sursa: Facebook

Cineastul Peter Jackson a sugerat posibilitatea ca mai multe piese The Beatles să apară după lansarea „ultimei” melodii „Now and Then”, considerând ideea drept „imaginabilă”, scrie The Guardian.

„Now and Then” a fost construit pornind de la o înregistrare făcută de John Lennon cu puţin timp înainte de uciderea sa în 1980, folosind aceeaşi tehnologie AI pe care Jackson a folosit-o în documentarul său „Get Back” pentru a curăţa şi separa vocile din înregistrările de arhivă. Melodia a fost un succes pentru fani şi critici de când a fost lansată vineri, cu 6,5 milioane de ascultări doar pe YouTube.

Dar Jackson a dezvăluit că ar putea exista mai multă muzică în înregistrările de arhivă pe care le-a analizat atunci când a editat „Get Back”, documentarul său de opt ore despre înregistrarea albumului cu acelaşi nume al trupei The Beatles.

Regizorul a documentat 60 de ore de filmări şi 150 de ore de înregistrări audio în timpul realizării filmului „Get Back”.

„Putem lua o interpretare din Get Back, să-i separăm pe John şi George, iar apoi Paul şi Ringo să adauge un refren sau armonii”, a declarat regizorul filmului „Lord of the Rings” pentru Sunday Times. „S-ar putea obţine un cântec decent, dar nu am avut discuţii cu Paul despre asta.

„Now and Then” a fost inclus pe o casetă etichetată „For Paul” pe care văduva lui Lennon, Yoko Ono, le-a predat-o celor trei The Beatles supravieţuitori în anii ’90, în timp ce aceştia lucrau la un proiect retrospectiv.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL