De unde recuperezi ridicată de autorităţi, în funcţie de sector, şi cât te costă

Sursa foto: Facebook

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă locuitorii Bucureştiului o reprezintă găsirea unui loc de parcare, iar această problemă oferă o presiune în plus dacă se pune şi problema ridicării maşinii de către autorităţi.

Bucureşti este capitala României. Şi pentru că tot mai mulţi oameni caută să se stabilească măcar temporar în Bucureşti, acest oraş se confruntă cu tot mai multe probleme. Iar una dintre problemele cu care bucureştenii se confruntă deja de ani buni este găsirea unui loc de parcare.

Asta pentru că numărul de locuri de parcare nu ţine pasul cu numărul maşinilor înmatriculate sau cu cel al maşinilor care ajung să circule în mod constant pe străzile din Bucureşti.

Iar situaţia se complică dacă ajungi să parchezi într-un loc de unde autorităţile ţi-ar putea ridica maşina pentru că era interzisă parcarea în locul respectiv. Vorbim despre cheltuieli semnificative şi, mai ales, pierdere masivă de timp.

După cum spuneam, în cazul în care ajungeţi în situaţia ca maşina să vă fie ridicată de către autorităţi, totul se poate transforma foarte uşor într-un coşmar. Pentru că vorbim despre o pierdere semnificativă de timp şi de bani.

Recuperarea maşinii poate să ajungă la cel puţin 500 de lei, însă totul este în funcţie de cât de mult lăsaţi maşina pe mâna autorităţilor, taxa de depozitare fiind de circa 150 de lei pentru fiecare 24 de ore.

Există numeroase locaţii de unde vă puteţi ridica maşina, în cazul în care aceasta a fost ridicată de către autorităţi. În principiu, autorităţile din fiecare sector mizează pe propriul loc pentru depozitarea maşinilor ridicate de pe străzi.

Iar problema maşinii ridicate se poate complica şi mai tare, pentru că putem ajunge inclusiv în situaţia în care să nu ştim cu exactitate de unde să putem ridica maşina respectivă sau dacă într-adevăr aceasta ne-a fost ridicată, ceea ce înseamnă că ideal ar fi să solicitaţi o opinie din partea Poliţiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: