Mihai Tudose îi răspunde lui Rareş Bogdan: PNL a votat în PE pentru reducerea obligatorie a folosirii pesticidelor

Mihai Tudose
Sursa foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu

Europarlamentarul Mihai Tudose, şeful campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, îi dă replica pe Facebook, liberalului Rareş Bogdan, în contextul disputei pe tema reacţiei PNL faţă de protestele agricultorilor, spunând că eurodeputaţii PNL au votat pentru reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor, propunere care risca să arunce în aer agricultura şi securitatea alimentară din România şi ţările estice, propunerea fiind respinsă în PE şi cu votul PSD.

Aceasta după ce Rareş Bogdan a afirmat că europarlamentarii liberali au luptat la Bruxelles pentru agricultorii care protestează de mai mult timp în România. ”Eu “de la bufet” am votat în favoarea României şi a agricultorilor români! Ei nu!!!”, este mesajul său pentru Rareş Bogdan, care l-a acuzat ironic că era ”la bufet” în timp ce euro parlamentarii liberali apărau drepturile agricultorilor români. ”Şi rămâne şi întrebarea iniţială: unde aţi fost două săptămâni? Că’ nu v-a văzut nimeni”, conchide Tudose în postarea intitulată ”Oja galbenă peste unghiile negre”.

”Vineri, la un post TV, mi-am manifestat mâhnirea referitor la comportamentul “colegilor” de guvernare… În frunte cu neînfricatul lor lider… care a/au ales să dispară în ceaţă pe durata protestelor transportatorilor şi agricultorilor. În antiteză cu modul în care Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a manifestat anul trecut la greva cadrelor didactice. Ciolacu fiind atunci prezent, lângă premierul Ciucă, la toate negocierile/întâlnirile cu protestatarii. Asumând rolul de aliat/partener de guvernare….. A doua zi după declaraţia mea a venit “replica” pnl-istă prin Rareş Bogdan. Acesta a lămurit lucrurile: Ciucă nu a fost lângă Ciolacu, dar doi colegi europarlamentari pnl se luptau pe la Bruxelles pentru agricultori!Iar eu nu aveam de unde să ştiu pentru că eram “la bufet”! Nu-i aşa că ne-a lămurit?!?”, îşi începe Tudose postarea.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: