Nicolae Ciucă: O decizie privind rămânerea UDMR în Guvern, probabil nu mai târziu de această seară 

Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu, Kelemen Hunor
Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu, Kelemen Hunor. Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat marţi, la Senat, că o decizie privind rămânerea UDMR în Guvern va fi luată probabil nu mai târziu de această seară şi a precizat că Marcel Ciolacu şi-a exprimat disponibilitatea, după nominalizare, să mai aibă încă o discuţie cu partenerii din UDMR.

”PNL a avut două ipoteze de lucru. Prima , am respectat şi ne-am dorit să respectăm protocolul. Cea de a doua, în care acest protocol nu va putea fi respectat şi va fi negociată o nouă formulă de guvernare. Până în momentul de faţă, sigur, există câte o variantă din aceste două ipoteze”, a spus preşedintele PNL, citat de news.ro.

El a precizat că, din discuţiile pe care le-a avut cu Marcel Ciolacu a reieşit că vor mai avea discuţii cu UDMR.

”Până în momentul în care se va lua o decizie, probabil nu mai târziu de această seară, Marcel Ciolacu şi-a exprimat disponibilitatea, după nominalizare, să mai aibă încă o discuţie cu partenerii din UDMR”, a mai spus preşedintele PNL.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: