Nicolae Robu: Candidatura mea, aprobată cu vot unanim în forurile de conducere BPJ Timis si BPL Timisoara

Sursa foto: Press Alert

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că a fost aprobată candidatura sa la funcţia de primar al Timişoarei,cu vot unanim de conducerea PNL TIimiş. ”Am declarat public toate acestea, menţionând că prima opţiune este să candidez din partea PNL, iar a doua, să o fac ca independent”, a precizat Nicolae Robu.

”Candidatura mea, aprobată cu vot unanim în forurile de conducere BPJ Timis si BPL Timisoara.
Este un lucru deja ştiut că după pierderea alegerilor în 2020, am considerat că 22 de ani în cele mai înalte funcţii de conducere universitare -Prorector şi Rector- urmaţi de 8 ani ca Primar, ani de dedicare trup şi suflet, de dăruire de viaţă din viaţa mea pentru onorarea asumărilor, mi-au fost de ajuns şi e timpul să-mi văd şi eu mai mult de viaţa mea privată, mândru de ce-am lăsat în urmă-mi, şi în universitate şi în oraş şi profund împăcat.
Văzând însă, zi cu zi, că oraşul a ajuns pe mâna unui individ nedemn de a-i fi în frunte (…), mi-am zis: eu nu pot asista pasiv la aşa ceva! Prin urmare, ies la luptă şi îmi depun candidatura pentru un nou mandat”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.
Robu a precizat că prima sa opţiune a fost să fie candidatul PNL la Primăria Timişoara, iar a doua să candideze independent.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL