OFICIAL Ce spune DNA despre implicarea lui Victor Ponta în dosarul Microsoft

După ce în presă au apărut mai multe informații conform cărora numele premierului Victor Ponta ar apărea în dosarul Microsoft, Direcția Națională Anticorupție a reacționat.

DNA a transmis că premierul Victor Ponta nu are nicio calitate în acest dosar, nici de inculpat, nici de suspect, până în acest moment, potrivit evz.

Întrebările EVZ

1. Daca actualul premier al Romaniei, Victor-Viorel Ponta, are vreo calitate in dosarul denumit de mass-media Microsoft. Mentionez ca numele lui apare in referatele prin care DNA a cerut ridicarea imunitatii in cazul unor fosti ministri, iar Victor-Viorel Ponta este candidat la Presedentia Romaniei.

2. Daca in dosarul sus-mentionat sunt puse si alte persoane sub acuzare, si au calitatea de suspect.

Răspunsul DNA
1. În acest moment, persoana menţionată de dvs. în solicitare nu are calitate de suspect sau inculpat, în dosarul la care faceţi referire.
2. Informaţii privind ancheta care face obiectul interesului dvs. au fost transmise în conţinutul comunicatului 1342/VIII-2/26 septembrie 2014, alte date nefiind publice în acest moment în conformitate cu art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/2001.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL