PNL: Suceava speră să cîștige patru locuri de deputat și două de senator

Sursa foto: Facebook

Prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, crede că toți primarii care candidează din partea PNL au șanse de cîștig la alegerile locale din acest an. 64 din candidații PNL sînt fie primari PNL, fie primari aleși pe listele altor partide, dar care au anunțat că vor candida din partea liberalilor.

În județul Suceava sînt 114 localități. Întrebat la Radio Top ce șanse au aceștia, domnul Balan a spus: ”La prima vedere cam toți au prima șansă, fiindcă sînt alegeri din primul tur și, în general, sînt primari care au avut activitate. Au cam prima șansă toți și eu chiar cred că mai putem lua vreo cîțiva noi în afară de cei 64. Acum, viața ne va arăta. Însă, există și posibilitatea, probabilitatea, ca din cei 64 primari în funcție să se mai șteargă vreun mandat”.

Referitor la alegerile pentru Parlament, domnul Balan a spus că PNL speră să cîștige la Suceava patru locuri de deputat și două senator. Întrebat care este ordinea pe liste, Ioan Balan a declarat că la Camera Deputaților domnia sa, deputata Angelica Fădor, deputatul Bogdan Gheorghiu și, probabil, fostul deputat Dumitru Mihalescul. La Senat s-a stabilit deocamdată doar ca primul loc să fie ocupat de senatorul Daniel Cadariu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL