Război TOTAL între PNL și PMP – Racolări de filiale și membri

Vicepreședintele PNL, Virgil Popescu, dezminte informația conform căreia filiala PNL Baia de Aramă a trecut la PMP și de fapt organizaţia PMP a comunei Livezile a trecut la PNL, se arată într-un comunicat de presă.

”Declaraţia consilierului local al oraşului Baia de Aramă, Cosmin Bobic, cum că întreaga organizaţie PNL Baia de Aramă ar fi trecut la PMP nu este decât o minciună şi un act de dezinformare deliberată pe care Elena Udrea şi PMP încearcă să le inducă în precampania electorală. După ce sub conducerea lui Bobic organizaţia PNL Baia de Aramă a obţinut un scor de aproape 9 procente la alegerile europarlamentare, cu mult sub scorul obţinut de organizaţia judeţeană, am propus în şedinţa din iunie a BPT Mehedinţi dizolvarea întregii conduceri şi preluarea atribuţiilor de preşedinte interimar al PNL Baia de Aramă de către dl profesor Ioan Cojocaru, consilier local al CL Baia de Aramă, propunere adoptată în unanimitate.Am vorbit cu d-l Cojocaru, actualul nostru preşedinte interimar, după ce am citit comunicatul PMP, acesta spunându-mi că este membru din 1990 al PNL şi nu va pleca niciodată la alt partid cum de altfel nici alţi colegi de ai noştri din organizaţie nu au plecat. Plecarea d-lui Bobic cu încă 2-3 membri nu înseamnă că întreaga organizaţie a plecat şi nu înţeleg de ce a ales să mintă în loc să ne spună bărbăteşte că vrea să plece la alt partid. Aştept să îşi dea demisia şi din Consiliul Local Baia de Aramă, poziţie care o ocupa datorită PNL şi nu PMP.

Şi dacă tot a venit vorba de organizaţii, ţin să anunţ pe aceasta cale că organizaţia PMP a comunei Livezile a trecut la PNL, preşedinta organizaţiei, dna Vica Şerban fiind primită în PNL în aceeaşi şedinţă din iunie a BPT Mehedinţi. În prezent fiind în discuţii avansate cu mai mulţi membrii PMP ce doresc să părăsească partidul d-nei Udrea de la Mehedinţi şi să se înscrie în PNL”,

a declarat Virgil Popescu, conform sursei citate.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL