Siegfried Mureșan, despre congresul PPE organizat la București: „Vor fi decizii importante pentru România și pentru UE”

Siegfried Muresan
Siegfried Mureşan (Sursa foto: Facebook / Siegfried Muresan)

Siegfried Mureșan a vorbit joi, la „Interviurile Digi24.ro”, despre congresul PPE care va avea loc anul viitor în București și motivele pentru care va fi organizat în țara noastră.

Alexandru Rotaru, jurnalist Digi24: De ce a fost ales Bucureștiul pentru organizarea congresului PPE, din primăvara anului viitor?

Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE: Am propus organizarea congresului PPE dinaintea alegerilor europarlamentare din 2024 în România din 3 motive. În primul rând, România va avea anul viitor 4 rânduri de alegeri, suntem cel mai mare stat al UE care are alegeri parlamentare anul următor, dar avem pe lângă acestea și pe lângă alegeri europarlamentare, avem și alegeri locale și alegeri prezidențiale.

PNL a fost întotdeauna principalul partid proeuropean din România și suntem convinși că prin alăturarea liderilor europeni, a tuturor celorlalte partide, membre ale PPE la București vor reuși să arătăm oamenilor din nou că PNL este un partid puternic, credibil pe plan european și că ceea ce noi vom promite oamenilor în campanie vom realiza

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL