SONDAJ Comasarea alegerilor este dorită de electorat

Sursă foto: Facebook

Conform unui sondaj CURS, 50% dintre repondenți consideră comasarea alegerilor o idee bună sau foarte bună. Asta în timp ce doar 31% o consideră o idee proastă sau foarte proastă.

Foto: CURSDe asemenea a fost măsurată și intenția de vot pentru partide, în perspectiva alegerilor europarlamentare. Conform sondajului amintit, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare, PSD ar obține 31%, urmat de PNL și AUR, ambele cu 20%.

foto: CURS

Datele arată că Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei ar obține 13%, foarte puțin peste scorul politic al USR, iar UDMR și SOS ar obține 4%. PPUSL, Pro România și Partidul Patrioților ar obţine, conform sondajului  2% din sufragii.

Perioada de realizare a sondajului a avut loc între 3 şi 14 februarie 2024.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL