„Stejarii“, cântec de luptă în așteptarea Mondialului: Treceți batalioane române Carpații

Chiar dacă în următoarele zile, mai precis pe 9 și 12 septembrie, naționala de fotbal va fi în prim-plan, cu meciurile din preliminariile Euro 2024, cu Israel, respectiv Kosovo, evenimentul mult mai important din această lună, din punct de vedere sportiv, va fi Mondialul de rugby. Care va porni la drum, în Franța, urmând să se joace în perioada 8 septembrie – 28 octombrie.

„Stejarii“ vor face parte din sărbătoarea balonului oval. Ce-i drept, nu prea le stă acum gândul la fiesta, având în vedere că au nimerit într-o grupă infernală, cu niște coloși ai rugby-ului, Africa de Sud, Irlanda, Scoția și Tonga. Debutul naționalei va fi pe data de 9 septembrie, sâmbătă adică, la Bordeaux, cu Irlanda. Vor urma partidele cu Africa de Sud (17 septembrie, Bordeaux), Scoția (30 septembrie, Bordeaux) și cu Tonga (8 octombrie, Lille).

Naționala pregătită de Eugen Apjok (51 de ani) se află deja la Hexagon, în așteptarea turneului final. Aici, pe lângă antrenamente intense, „Stejarii“ au oferit și un moment superb, distribuit pe rețelele de socializare de Federația Română de Rugby. Concret, jucătorii naționalei au cântat împreună „Treceți batalioane române Carpații“, după cum se poate vedea mai jos. Semn că și jucătorii sunt conștienți că îi așteaptă niște bătălii infernale în Franța.

Citește mai mult pe adevarul.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL