Udrea, la sărbătoarea ”Zilele Turzii”: Domnul Boc rămâne pentru mine prim-ministru

Preşedintele PMP, Elena Udrea, se află astăzi la Turda, una dintre localităţile din judeţul Cluj în care a investit foarte mult în mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, aşa cum susţine într-o postare pe Facebook.

Alături de ea se află şi primarul Clujului, Emil Boc, care a anunţat deja că o va susţine în campania pentru prezidenţiale.

Elena Udrea va vizita şi Salina din Turda, pe care a finanţat-o cu 6 milioane de euro în timpul mandatului pe ministru al Turismului.

”Îmi aminteam că în aceeași echipă cu domnul Boc, cu domnul Primar, presupuneam că va fi un proiect de mare succes pentru orașul Turda. Într-adevăr, în acest moment orașul Turda este renumit pentru salină. Au fost lucruri pe care le-am putut face și spun că o comunitate, un oraș, sau un municipiu, un județ, o țară, are nevoie de lideri, de conducători puternici care să vrea și să poată face ceva. Domnul Boc rămane pentru mine domnul prim-ministru, care a făcut lucruri bune pentru țară. 260 milioane euro au venit în judeţul Cluj în timpul guvernării noastre. Mai sunt lucruri pe care ni le-am fi dorit să le facem, dar important este că putem veni in fața dvs și ne putem bucura de cele care au mers pana la bun sfârșit”, a declarat Elena Udrea la deschiderea festivităţii.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL