METEO Un ciclon polar lovește România. Cât ține vremea rea și unde sunt așteptate ninsori

meteo iarna vremea
Sursa foto: Unsplash

Vremea se schimbă radical în următoarele ore. Un ciclon polar lovește România aducând ninsori la munte și ploi puternice în restul regiunilor. Temperaturile vor scădea accentuat. Meteorologii avertizează că vremea va fi capricioasă, cu alternanțe termice mari de la o zi la alta.

Un front atmosferic rece va traversa teritoriul țării noastre dinspre vest către est și va determina precipitații, precipitații sub formă de ninsoare în zonele montane, acolo unde a mai nins și zilele trecute și se va depune strat de zăpadă, dar și precipitații specifice anotimpului cald în partea de sud-est a teritoriului. Acolo vom avea averse însoțite de descărcări electrice și chiar intensificări de scurtă durată ale vântului.”

„Vom avea, de altfel, rafale de peste 80-90km/h și în zonele montane, cel mai probabil mâine după-amiază, mâine noapte, iar vântul se va intensifica mâine noapte, duminică, în toată partea de sud, de sud-est a teritoriului”, a explicat Alina Șerban, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la antena3.ro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL