Milionar român, vedetă la „Chefi la cuţite”, reţinut de procurorii anticorupţie

Calin Donca
Sursa foto: Facebook

Afaceristul Călin Donca a fost reținut pentru 24 de ore de către DNA Brașov. Călin Donca este acuzat, printre altele, și de evaziune fiscală.

Afaceristul a fost reținut pentru 24 de ore de DNA Brașov pentru grup infracțional organizat și evaziune fiscală, urmând ca astăzi să se prezinte în fața judecătorilor cu o propunere de arestare pentru 30 de zile.

Călin Donca se bucura de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, însă în prezent trece prin momente grele din cauza acuzațiilor cu care se confruntă.

Călin și Orianda Donca au fost în centrul atenției publicului în emisiunea „Chefi la cuțite” unde au impresionat nu doar prin abilitățile lor culinare, ci și prin povestea lor de viață uimitoare. Cei doi au avut ocazia de a pregăti mâncăruri delicioase cu șofranul cultivat în propria lor grădină, dar ceea ce i-a pus cu adevărat în evidență a fost parcursul lor remarcabil în afaceri și evoluția lor dintr-un trecut modest.

„Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați. Vin de la o condiție normală, iar lucrurl acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut tot pe mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem”, a mărturisit Călin Donca, la Chefi la cuțite, conform ziaruldeiasi.ro.

Călin și Orianda Donca sunt cunoscuți drept doi dintre cei mai proeminenți antreprenori din România, având afaceri de succes care i-au propulsat în rândul celor mai bogați oameni din țară. Cu toate acestea, afaceristul a dezvăluit laturi emoționante ale originilor sale și a familiei din care provine.

Cei doi au o avere evaluată în milioane de euro. În plus față de afacerile lor de succes, care generează venituri semnificative, cuplul deține o proprietate deosebit de mare și elegantă, precum și o impresionantă colecție de mașini cu prețuri ridicate.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL