VIDEO Cum arată cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi, de pe Autostrada Bucureștiului

Autostrada Bucurestiului
Sursa foto: captură video YouTube/ Alberto Costea Infrastructura Romania

Pe Lotul 2 din Autostrada Bucureștiului (A0), cu o lungime totală de 19 km, a început faza de pre-recepție. Au fost finalizate testele statice și dinamice efectuate pe structurile pasajelor, iar rezultatele acestora permit darea în trafic în condiții de siguranță a primului sector, de 10 km.

În vederea finalizării lucrărilor, pe Autostrada București – Ploiești A3 au fost impuse restricții de circulație,pentru montarea portalelor și prinderea indicatoarelor rutiere la intersecția A3 cu A0, pentru patru nopți, în perioada 24-28 noiembrie, după care circulația va fi deschisă. Cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi, secțiunea București-Ploiești de pe Autostrada Bucureștiului-A3, va fi deschis în doar câteva zile, fiind acum prezentate noi imagini.

Circulația între nodul rutier de la DN1 și nodul rutier cu Autostrada A3- București-Ploiești, pe aproximativ 10 km, va fi deschisă până la finele anului, anunța anterior, de pe șantier, ministrul Transporturilor. „Am verificat astăzi stadiul lucrărilor de pe șantierele Autostrăzii de Centură a Capitalei A0 Sectorul de Nord. Am constatat o mobilizare foarte bună a constructorului român de pe Lotul 2, Corbeanca-Afumați. Până la sfârșitul anului, pe el se va deschide circulația între nodul rutier de la DN1 și nodul rutier cu Autostrada A3- București-Ploiești, pe aproximativ 10 km.

Același constructor derulează și contractul pentru construcția Lotul 4, Pantelimon- Glina (o lungime de 4,47 km). Deși acum se află în perioada de proiectare mă aștept de ca în momentul în care va intra în faza de execuție să aibă de asemenea o mobilizare exemplară astfel încât să deschidem circulația în anul 2024. Antreprenorul italian de pe Lotul 1, Joița- Corbeanca (17,5 km) a primit ordinul de începere a proiectării pe 16 octombrie 2023 și are termen de finalizare a acestei etape un an de zile.

 

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL