UPDATE VIDEO Explozie la Sibiu. Dosar de cercetare penală. Cauza tragediei

explozie Sibiu
Sursa foto: sibiu100.ro

UPDATE, ORA 14.55

Poliţia a deschis dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de distrugere din culpă şi ucidere din culpă, în urma exploziei şi a incendiului produse duminică într-un apartament din Sibiu, soldate cu moartea a două persoane şi cu distrugerea altor 15 apartamente şi a cinci maşini.

”Referitor la evenimentul înregistrat în această dimineaţă, pe strada Iazului din municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, respectiv ucidere din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs acest incident”, a anunţat IPJ Sibiu, potrivit news.ro.

Dintre persoanele evacuate din imobil patru au suferit atacuri de panică, însă nu au necesitat transportul la spital.

Două victime, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 51 de ani, au fost găsite decedate în interiorul apartamentului unde a avut loc explozia.

Incendiul a fost cauzat de o explozie în urma acumulării de gaze, precizează ISU Sibiu, conform Agerpres.

UPDATE, ORA 09.22

Doi oameni au murit.

”Pompierii au reuşit pătrunderea în apartament. Până la acest moment au fost găsite două victime decedate. În continuare se desfăşoară operaţiuni de căutare-salvare în interiorul apartamentului. Pompierii acţionează la acest moment pentru ventilarea apartamentului, întrucât există degajări dense de fum, incendiul a fost lichidat”, a transmis  purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit news.ro.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate.

ISU Sibiu a anunţat că intervine pe strada Iazului din Sibiu, unde s-a produs o explozie urmată de de incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc.

La intervenţie participă două autospeciale de stingere, o autoscară, autospeciala pentru transport victime multiple şi două echipaje SMURD, unul fiind cu medic.

Conform reprezentanţilor ISU, au fost evacuate deja aproximativ 20 de persoane, notează news.ro.

Salvatorii nu au reuşit încă să intre în apartament, din cauza degajărilor mari de fum, motiv pentru care mu există informaţii referitoare la eventuale victime.

 

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL