VIDEO Scandal la Primăria Cluj. Activiștii au dat buzna peste Boc

Emil Boc - scandal
Sursa foto: captură video

Maria și Marian Saioc, doi activiști din Constanța, au reușit să înșele vigilența angajaților de la biroul primarului Emil Boc și au dat buzna peste el.

Primarul s-a dezmeticit că nu îi poate da afară oricum, pentru că îl filmează. Pus în dificultate de cei doi le-a confiscat microfonul și un telefon și a fugit într-un alt birou, scrie stiridecluj.ro.

„Unde fugiți așa, domnule Boc? Stați de vorbă cu cetățenii care v-au votat!”, a acuzat Marian Saioc, un activist civic din Constanța, care a năvălit peste primarul Emil Boc în birou, pentru a-l lua la rost despre mirosul din oraș și „minciunile” din ultimii 20 de ani.

„Mă, nu vă e rușine mă? Când doi indivizi, plătiți, vin de la Constanța să spună că îi deranjează mirosul… Bă, sunteți caraghioși. Sunteți niste agenți plătiți de către cine o să aflu eu!”, a tunat primarul Emil Boc.

Cei doi activiști au pătruns în biroul primarului pentru a-l întreba despre marile proiecte promise, unul dintre ele fiind Aquapark -ul, dar și despre mirosul infernal de gunoi de zilele trecute, arată stiridecluj.ro.

Primarul nu a stat de vorbă cu aceștia, cum a stat cu fostul jurnalist George Buhnici, actualmente vlogger, în tramvai, pentru a discuta despre marile proiecte ale Clujului, sau cu Mircea Bravo, cu care s-a întâlnit „întâmplător” în Piața Unirii și a stat de vorba 15 minute. Aici a fost vizibil iritat și pus în dificultate de niște întrebări la care ar trebui să aibă răspunsuri, fiind proiectele promise de el și nerealizate.

Pe cei doi activiști veniți de la Constanța, primarul Emil Boc i-a amenințat că va investiga el cine îi plătește.

Întregul dialog, reprodus aici.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL