METEO Vremea se încălzește. 11 grade în Oltenia

Sursă foto: Freepik

Joi vremea devine caldă, însă vântul se înteţeşte în cea mai mare parte a ţării. În sud se arată puţin soarele, în rest vor fi înnorări şi precipitaţii, iar în zonă înaltă de munte o să ningă viscolit.

Maximele pleacă de la 1 grad în estul Transilvaniei şi ajung la 11 grade în Oltenia. În Dobrogea şi Bărăgan găsim vreme schimbătoare: scurte momente însorite, înnorări, poate şi câţiva stropi de ploaie. Vântul agită atmosfera şi se încălzeşte faţă de ieri: după prânz se ating 10 grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei se anunţă o zi destul de mohorâtă, cu un vânt destul de insistent. E posibil să picure trecător, iar temperaturile, în creştere faţă de ieri, ajung tot la 10 grade. În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina avem înnorări persistente. Vântul suflă cu până la 60 de km/h în zonele joase, pe unde o să şi plouă. La munte predomină ninsorile, iar pe creste va fi viscol, cu rafale de până la 100 de kmh/.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş nu prea vedem soarele. Vin şi ceva ploi sau lapoviţă, iar în zona montană o să ningă abundent. Şi pe-aici se face mai cald decât ieri şi se ating 6 grade. În ţinuturile vestice doar pe suprafeţe restrânse o să picure trecător. Cerul se umple de nori, dar temperaturile cresc faţă de ziua trecută: astăzi se ating 9 grade în zona Banatului.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: