Antonescu dezvăluie cum a fost „mazilit” la votul contra lui Iohannis

Crin Antonescu a vorbit, invitat la RealitateaTV, despre votul care l-a dat pe Iohannis prezidențiabilul PNL.
Acesta a explicat că 50 de oameni au lipsit de la vot, fostul președinte al PNL insinuând că dacă ar fi fost prezenți, lucrurile ar fi stat altfel.
„În momentul în care s-a decis candidatura lui Iohannis și s-a votat, 50 de oameni au lipsit. 50 de oameni din cei 200 sunt conducători ai PNL, faptul că 50 au lipsit de la această decizie îmi spune ceva și mă face să mă bucur (..)
Ca să fiu foarte clar, se prea poate ca decizia de a îl desemna pe Iohannis să fi fost decizia unora. Ceea ce vreau sa arăt e că dacă nu mai sunt candidat e pentru că respect decizia pe care conducerea PNL a luat-o. Aceasta NU a fost decizia mea. Exclud o candidatură indepedentă, nu am nici un fel de interes pentru așa ceva. Respect decizia luată de partidul din care fac parte.
Dar vreau ca acest lucru să fie foarte clar pentru că în materia de a dilua răspunderi, de a minți, PNL a făcut niște sondaje. Oameni din conducere s-au ocupat de executare (n.r. O spun ironic atât cât trebuie). S-au ocupat de sondaje și sondajul era îngrozitor. Scorul meu de susținere era unul extrem de mic spre exemplu mai mic decât al dnei Udrea, al dnului Băsescu și decât al tuturor domnilor care se pot imagina.
De vreme ce aveam această realitate, însemna că eu sunt un personaj al cărui alăturare cu candidatul trebuie evitată. Eu nu voi sări în cârca acestui candidat pentru a îl trage în jos, pentru a fi asociată figura lui cu un om care are atâta ostilitate, atâta impopularitate.
S-ar putea sau nu să îl votez pe Iohannis”, a mai spus Antonescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: