Anchetă la Spitalul Judeţean Deva, după ce o femeie susţine că a fost dusă în mod eronat la morgă

Sursa foto: Facebook

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a solicitat deschiderea unei ancheta la Spitalul Judeţean Deva, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o femeie care spune că în anul 2022 a fost dusă în mod eronat la morga spitalului şi că urma să i se facă autopsia de vie.

Imagini cu femeia care povesteşte cum a ajuns la morga Spitalului Judeţean Deva au fost publicate de consilierul local al AUR, Tiberiu Claudiu Bârstan, pe pagina sa de Facebook.

În imagini, o femeie în vârstă povesteşte cum a fost dusă la morga Spitalului Judeţean Deva şi că într-o oră urma să i se facă autopsia.

”M-am trezit la Morga, cu un bărbat peste mine. Nu m-au băgat în frigider că au fost pline frigiderele cu Covid şi nu au mai avut loc. Mi-au pus numărul 8. Mai aveam o oră şi mă tăia. M-a trezit Dumnezeu. O zi şi o noapte m-au ţinut acolo, cu morţii peste mine”, spune femeia, în imaginile video.

În urma acestei dezvăluiri, presedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a solicitat o anchetă.

”În contextul apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la un presupus incident care s-ar fi produs în cursul anului 2022, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, relatat recent de o fostă pacientă, înregistrată video de reprezentanţii unui partid politic, facem următoarele precizări: Astăzi, 27 decembrie 2023, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor, a dispus constituirea unei Comisii de verificare a informaţiilor vehiculate în spaţiul public, în vederea stabilirii adevărului”, se precizează într-un comunicat de presă, de miercuri, al CJ Hunedoara.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL