Arad: PNL şi-a depus la BEM listele de candidaţi pentru municipiu

Sursa foto: media.pnl.ro

PNL Arad şi-a depus, joi, la Biroul Electoral Municipal (BEM), listele de candidaţi pentru Primăria Arad şi Consiliul Local Municipal, liderul judeţean al partidului, Gheorghe Falcă, precizând că jumătate dintre candidaţi sunt noi.

La BEM au fost prezenţi europarlamentarul Gheorghe Falcă, candidatul liberal la Primăria Arad, Călin Bibarţ, şi majoritatea candidaţilor pentru un mandat de consilier local.

„Pentru următorii patru ani avem un portofoliu de peste 300 de milioane de euro pentru municipiul Arad, plecând de la 100 de milioane de euro pentru CET, plecând de la noile tramvaie care vor veni, infrastructura de tramvaie care se va realiza. Lucrăm la dezvoltarea economică în zonele industriale, pentru că vrem în continuare să avem cât mai multe locuri de muncă, vrem să finalizăm pasarela de la Trei Insule şi toate aceste proiecte sunt oferta noastră electorală pentru 2024 – 2028”, a spus Falcă.

La rândul său, Călin Bibarţ a spus că e convins că în următorii patru ani contractele pe care administraţia locală le-a semnat deja, de aproximativ 250 de milioane de euro, „se vor vedea, spre binele tuturor”.

Referitor la lista pentru Consiliul Local, Gheorghe Falcă a spus că jumătate dintre candidaţi sunt noi, iar prima poziţie după candidatul la primărie este ocupată de rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, Coralia Cotoraci, care s-a înscris luni în PNL.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL