Burduja despre Cîrstoiu: Mergem înainte cu încredere. E un om direct, va răspunde tuturor întrebărilor

Sursa foto: facebook

Sebastian Burduja, vicepreședintele PNL, a clarificat în cadrul unei conferințe de presă a Coaliției, ce a avut loc azi, viitorul candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei. Burduja și-a exprimat încrederea în Cătălin Cîrstoiu, menționând că rămâne, în continuare, singura opțiune a alianței pentru alegerile electorale.

Sebastian Burduja, unul dintre coodonatorii de campanie ai lui Cătălin Cîrstoiu, la alegerile primăria Capitalei, a comentat zvonurile cu privire la retragerea candidaturii acestuia. Burduja a menționat că îl consideră pe medicul Cîrstoiu un „om corect” și nu poate fi vorba de ieșirea acestuia din cursa pentru funcția de edil.

„În momentul acesta, domnul Cîrstoiu este candidatul desemnat de alianță. Este corect să mergem înainte cu încredere în domnul Cîrstoiu și, așa cum am ajuns să îl cunosc în ultimele săptămâni, dânsul e un om direct. Sunt convins că va răspunde tuturor întrebărilor. Veți avea ocazia să-l întrebați tot ce considerați de cuviință, zilele acestea n-am urmărit astăzi, pentru că mă concentrez pe ce se întâmplă aici. E un subiect pe care domnul Cîrstoiu, așa cum a spus și domnul prim-ministru Ciolacu, îl va lămuri cu siguranță.”, a declarat Burduja.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL