Cătălin Cîrstoiu: Trebuie să ajungi să te simţi în oraş bine, să fie un oraş cochet. Eu vă promit un oraş în linişte

Sursă foto: Facebook/ Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri despre viziunea sa despre Bucureşti că trebuie să ajungi să te simţi în oraş bine, să fie un oraş cochet şi că el promite un oraş în linişte. ”Eu unul nu aş mai vrea, peste 4 ani de zile, să trăiesc scenariul zilei de azi”, a mai spus Cîrstoiu, referindu-se la declaraţiile lui Nicuşor Dan că nu a avut susţinere şi bani de la Guvern.

”Trebuie să ajungi să te simţi în oraş bine, să fie un oraş cochet. Eu vă promit un oraş în linişte. Şi sunt sigur de un lucru, că eu unul nu aş mai vrea, peste 4 ani de zile, să trăiesc scenariul zilei de azi, în care un primar ies în faţa primăriei, sau se duce peste stradă în Cişmigiu, care oricum arată jalnic, cu cârciumi fără autorizaţie, dar care funcţionează, cu materialul verde aşa cum era, nu s-a mai făcut nimic acolo, şi să fac o conferinţă de presă. Mi-l imaginez pe Nicuşor Dan stând în faţa primăriei şi rupându-şi mâinile, smulgându-şi părul din cap, spunând: Nu m-a susţinut nimeni, nu am avut bani de la guvern, dar nu am făcut nimic pentru treaba asta”, a spus Cătălin Cîrstoiu, într-o întâlnire cu Organizaţia PSD Sector 6.

Candidatul PSD-PNL a menţionat că ”ar fi cea mai dezastruoasă situaţie în care s-ar putea afla Bucureştiul, după 4 ani de stagnare”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: