Ciucă, despre reducerea cheltuieilor bugetare: Sunt pregătite măsuri în acest sens, ele trebuiau să fi fost finalizate 

Foto: INQUAM Photos George Calin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la Roman, despre reducerea cheltuieilor bugetare, că sunt pregătite măsuri în acest sens, iar ele trebuiau să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorităţi care au generat întârziere. ”Vom analiza toate aceste chestiuni în coaliţie”, a mai spus liderul liberal.

”Am avut o discuţie cu premierul şi ministrul Finanţelor, sunt pregătite măsuri în acest sens, ele trebuiau  să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorităţi care au generat această întârziere. Cu certitudine, cum am spus de fiecare dată, împreună cu miniştrii de linie, cu premierul, vom analiza toate aceste chestiuni în coaliţie, pentru că, dacă tot am vorbit de mediului de afaceri şi s-au luat nişte măsuri prin care să depălim o situaţie dificilă, aste absolut normal ca această povară să fie împărţită în mod legal atât la nivelul mediului de afaceri cât şi la nivelul cheltuielilor bugetare”, a spus preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a menţionat că, în privinţa măsurilor care au fost luate pe finalul anului trecut, din măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare, pe luna noiembrie au fost reduse cheltuielile de la 4,2 miliarde, comparativ cu anul precedent, la aproximativ 2,3 sau 2,4 miliarde.

”Este un exemplu că se poate funcţiona şi pe măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare”, a subliniat Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: