Crin Antonescu: PNL poate produce un candidat câştigător la preşedinţia României 

Sursa: Foto: HotNews / Dan Popescu

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că în opinia sa, PNL poate produce un candidat câştigător la preşedinţia României, pentru că este normal ca un partid de talia sa să aibă această aspiraţie. Despre o poziţie europeană pentru Klaus Iohannis, Antonescu a spus că, în afară de şefia Comisiei Europene, unde şi-a anunţat candidatura Ursula von der Leyen, toate variantele sunt în joc.

”Eu cred că exceptând poziţia de preşedinte al Comisiei Europene, pentru care doamna von der Leyen îşi va depune candidatura, cu susţinerea PPE din care şi Klaus Iohannis şi PNL fac parte şi ca atare, nu ar avea cum să aspire Klaus Iohannis la această funcţie (..) toate variantele sunt în joc”, a spus Crin Antonescu, într-o intervenţie la Antena 3, despre o posibilă poziţie europeană pentru şeful statului, după terminarea mandatului.

Crin Antonescu a arătat că ”toate posibilităţile sunt deschise, dar asta depinde de foarte mulţi factori care nu sunt nici la vederea noastră şi nici nu putem face pronosticuri”.

”Depinde şi de scorul pe care îl va obţine la europarlamentare, România, în general, de modul în care se vor desfăţura negocierile pentru celelalte funcţii. Eu personal nu am nicio informaţie dar cred că primul lucru pe care ar trebui să îl aflăm, dacă am putea, ar fi ce opţiune are preşedintele nostru”, a mai afirmat fostul lider al PNL.

Întrebat dacă a sacrificat PNL şansa de a avea candidat la prezidenţiale, Crin Antonescu a spus că ”nu vede cine a dat indicii atât de clare că PNL va avea sau nu va avea candidat ( la prezidenţiale, nr).

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL