Edward Iordănescu, veste teribilă: Cel mai în formă jucător român ratează meciurile cu Israel și Elveția

Edward Iordănescu
Sursa foto: digisport.ro

Semne proaste are finalul lunii noiembrie pentru naționala României! Pentru că, într-un moment în care a început numărătoarea inversă până la dubla cu Israel (18 noiembrie) și Elveția (21 noiembrie), selecționerul Edward Iordănescu (45 de ani) tocmai l-a pierdut pe Dennis Man (25 de ani), cel mai în formă stranier la ora actuală.

Această informație a fost furnizată, în premieră, de prosport.ro sub semnătura lui Gabriel Berceanu, care a fost mult timp ofițerul de presă al naționalei (2014-2022), dar care acum semnează pentru sursa citată.

Pierderea lui Man vine într-un moment în care acesta avea cifre excelente la Parma, echipă care ocupă locul 1 în Serie B, având 29 de puncte după 12 etape. Man a contribuit la această clasare, adunând 6 goluri în 9 apariții în Serie B. În dreptul românului sunt trecute și două goluri în două meciuri disputate în Cupa Italiei în acest sezon.

În absența lui Man, selecționerul va anunța lista finală a convocărilor după partidele din acest weekend, în condițiile în care luni va fi reunirea lotului și primul antrenament în vederea dublei cu Israel și Elveția. Până atunci, în acest weekend, se va juca o partidă importantă în grupa noastră, după cum Adevărul a scris aici.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: