Pavel Bartoş a fost operat de menisc: Recuperare uşoară să am, pentru că e de durată şi tare mult de muncă

Sursă foto: Facebook / Pavel Bartoș

Actorul şi prezentatorul Pavel Bartoş anunţă, miercuri, că, neastâmpărat fiind, Moş Crăciun i-a adus o operaţie complexă de menisc, ligament încrucişat şi cartilaje. ”Recuperare uşoară să am, pentru că e una de lungă durată şi tare mult de muncă, dar va fi bine”, a transmis actorul, precizând că deocamdată se deplasează cu cârje.

”Recunosc, anul astă Moş Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă aşteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat şi cu o operaţie m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucişat şi ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum şi sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste beţe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece”, a scris, miercuri, pe Facebook, Pavel Baroş.

Acesta a mulţumit medicului Ion Bogdan Codorean.

”Recuperare uşoară să am, pentru că e una de lungă durată şi tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni şi să dacă sunteţi neastâmpăraţi , să rămâneţi sănătoşi! V-am pupat”, a mai scris actorul şi prezentatorul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: