Traseism inedit la Giurgiu: Un fost membru PSD e candidatul USR la alegerile locale

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Preşedintele organizaţiei judeţene a USR Giurgiu, Ciprian Alexandru a amintit că fostul consilier local PSD Codruţ Câinaru, care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din partid, este candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu iar partidul va avea candidaţi proprii la primărie în 40 din cele 56 de localităţi din judeţ.

„Este o premieră pentru USR Giurgiu în faptul că în campania din 2024 o să avem un candidat la Primăria municipiului Giurgiu. Mi-a fost foarte greu să găsesc un asemenea om, am avut nişte filtre pe care mi le-am impus în a alege un candidat: avem nevoie de un primar care să ştie cum se fac banii, nu să se plângă că nu are bani. Şi acesta este omul de afaceri Codruţ Câinaru, el ar putea câştiga Primăria municipiului Giurgiu’, a susţinut Ciprian Alexandru.

Potrivit acestuia, Codruţ Câinaru are experienţă în administraţia publică, pentru că a fost consilier în cadrul CLM Giurgiu.

„Mi-am dorit să fiu candidat la Primăria municipiului Giurgiu. Plecăm dintr-o poziţie în care mulţi ne cotează cu şansa a patra, dar putem fi buturuga mică ce răstoarnă două care mari. Din fericire, carele acestea cam scârţâie. În politică am intrat acum patru ani alături de PSD. (…) Am muncit mult, dar au urmat trei ani şi jumătate în care bătând la uşi nu s-au deschis, deşi am avut intenţia declarată pentru ca în 2024 să fiu candidatul la Primărie din partea PSD şi acest lucru nu s-a întâmplat, fapt pentru care în data de 20 februarie 2024 mi-am dat demisia şi din PSD şi din funcţia de consilier municipal, pentru că oamenii caută o alternativă’, a declarat Codruţ Câinaru.

Ciprian Alexandru a menţionat că USR are o alianţă cu PMP şi Forţa Dreptei, dar că el va fi candidatul pentru Consiliul Judeţean.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: