Tren blocat în câmp: Călătorii au plecat pe jos spre Drumul european E85 

calatori tren
foto: captura

Călătorii și-au luat bagajele și au pornit pe câmp spre Drumul european E85. Foto: Captură TV Digi24 Un tren cu 400 de călători a rămas pe un câmp din județul Bacău, după ce s-a stricat locomotiva.

Trenul plecase din București și trebuia să ajungă la Burdujeni, județul Suceava. N-a mai reușit, din cauza unei defecțiuni.

În scurt timp, căldura a devenit insuportabilă, iar călătorii și-au luat bagajele și au pornit pe jos, spre drumul european E85, care se vedea în zare, sperând că vor putea prinde o ocazie. Ceilalți călători, care aveau de parcurs o distanță mult mai mare, au rămas să aștepte remedierea defecțiunii.

După aproape două ore de așteptat într-o căldură insuportabilă, a sosit o locomotivă de la Mărășești, pentru a o înlocui pe cea defectă. Femeie: La 40 de km de Bacău, am rămas fără locomotivă. S-a bușit. A făcut poc. Dumnealor au luat-o prin câmp, să ajungă la șosea, la ocazie. Cu copii, cu bagaje, câmpul fiind la sute de metri.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: