Iași: Fiul unui fost deputat ar fi tras cu pistolul în mașina vecinilor săi

Sursa foto: Unsplash

Fiul unui fost deputat din Iași a tras cu pistolul într-o mașină în care se afla o vecină, supărat că femeia a staționat pentru câteva minute pe locul lui de parcare.

Speriați, femeia și soțul ei au sunat imediat la 112. Când polițiștii au ajuns la fața locului, fiul fostului politician și-a făcut apariția însoțit de garda de corp și a amenințat-o pe femeie chiar de față cu agenții de poliție. Aceștia din urmă nu au luat niciun fel de măsură.

Fiul fostului parlamentar nu este la primul incident de acest gen. Acesta a mai fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare după ce a lovit un bărbat.

”Poarta noastră era blocată de o altă mașină, soția a băgat mașina la el în poartă, și-a cerut scuze, a lăsat câteva scule pe care le avea în mașină, și a dat să plece, nici măcar nu a părăsit mașina. Dar el a început să țipe, să înjure, a zis că scoate el pistolul și ne împușcă. Am crezut că glumește. Dar el a scos pistolul și a tras de două ori”, a povestit Robert Perju, soțul femii agresate.

”Din cercetări a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict spontan dintre cele două persoane, bărbatul ar fi distrus geamul portierei de la un autoturism cu un obiect ce urmează a fi stabilit pe parcursul cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat și Alina Mocanu Elena, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL