Fostul primar PSD Daniel Florea, „săgeata” lui Simion „AUR” în Călărași. Are bijuterii de 77.000 €

Sursa foto: Facebook

Fostul primar PSD al Sectorului 5 din Capitală Daniel Florea este „săgeata” lui Simion „AUR” în Călărași. Deputatul a fost „reciclat” și desemnat coordonatorul AUR Călărași, după ce Dumitru Coarnă a demisionat la începutul lunii februarie, alături de alți membri.

Daniel Florea, fostul primar PSD al Sectorului 5 și președinte al organizației PSD Sector 5 care recent a trecut în barca AUR, după ce în 2002 a demisionat din PSD și, apoi, s-a înscris în Partidul Republican, are o carieră profesională și politică „efervescentă”, marcată de numeroase „driblinguri” între domenii care nu prea au legătură unele cu altele.

Conform CV-ului depus la Camera Deputaților, Daniel Florea este licențiat în științe juridice, urmând Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, între 1991 și 1995. În 2001, a urmat cursuri doctorale la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, dar nu a susținut lucrarea de doctorat.

Apoi, în 2002, a făcut un master la Academia Navala „Mircea cel Batran” – „Management și Marketing în domeniul transporturilor navale, operațiuni bancare și burse”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: