Mădălin Hodor critică tarifele AUR pentru tururile în Palatul Parlamentului

USR-AUR
USR-AUR. Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Mădălin Hodor, cunoscut pentru opinii sale critice și adesea controversate, a făcut o declarație recentă în care a ridicat întrebări privind practicile AUR legate de organizarea tururilor în Palatul Parlamentului la tarife mult mai mari decât prețul standard. Hodor a adus în discuție sumele considerabile percepute de AUR, care variază între 100 și 5000 de lei pentru „turul Palatului Parlamentului”, în timp ce tariful standard pentru toți turiștii este de 60 de lei.

„Voi realizați că boschetarii aia de la AUR vând cu sume între 100 și 5000 de lei ‘turul Palatului Parlamentului’, care costa 60 lei pentru orice turist? Ca și cum m-aș instala eu în holul la Antipa și aș pune 1000 de lei intrarea. Și mi-ar intra banii în buzunar mie, fără să ia muzeul nici un leu,” a subliniat Hodor într-o postare pe rețelele de socializare.

De asemenea, el a exprimat îngrijorări cu privire la posibilele consecințe ale acestor practici asupra imaginii clădirii Parlamentului și a proceselor politice în general: „Chiar nu se sesizează nimeni că ăștia fură ziua în amiaza mare și chiar în clădirea Parlamentului? Bai, alo, nimeni, nimic?”

Declarația lui Mădălin Hodor a provocat o dezbatere aprinsă pe platformele de socializare, cu mulți utilizatori care își exprimă acordul cu punctele sale de vedere și alții care consideră că afirmațiile sale sunt exagerate sau motivată politic.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL