MAI: Peste 600 de permise de conducere, reținute în ultimele 24 de ore; aproximativ 100 pentru alcool

Sursă foto: Poliția Română

Peste 600 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore, aproximativ 100 din cauza consumului de alcool, a informat, duminică, Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis AGERPRES, în ultimele 24 de ore, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la 4.108 evenimente, 2.711 fiind circumscrise menţinerii ordinii publice şi 1.397, circumscrise situaţiilor de urgenţă.

„La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 745 de posibile infracţiuni, 23% dintre acestea fiind sesizări din oficiu. Totodată, echipajele de ordine publică au prins în flagrant 167 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 181 de fapte penale şi au depistat 15 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale. Pentru 18 persoane au fost dispuse măsuri preventive”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii rutieri au acţionat, la nivelul întregii ţări, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, iar în urma acţiunilor din teren au fost retrase 292 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 601 permise de conducere, dintre care 99 pentru consum de alcool şi 7 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL