Ministrul Dezvoltării a semnat 100 de noi proiecte de infrastructură

Adrian Veștea
Sursa foto: Adrian Veștea / Facebook

Ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Veştea a semnat,marţi, 100 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 1.135.215.117,18 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de epurare a apelor uzate şi a sistemelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale, construirea unor poduri, precum şi reabilitarea şi modernizarea pistelor de biciclete, a podeţelor, trotuarelor şi rigolelor pentru apă pluvială, arată comunicatul de presă al MDLPA, citat de news.ro.

„Proiectele semnate astăzi au rezultate concrete pe termen lung şi vin în sprijinul nevoilor cetăţenilor din 38 de judeţe, ajutând la creşterea standardului de trai al acestora. Contribuim, astfel, la reducerea disparităţilor între regiuni, cu scopul final de a avea o Românie mai prosperă”, a precizat Adrian Veştea, conform sursei citate.

Autor

  • Chirciu Simona-Maria

    Simona-Maria Chirciu, editor coordonator. Simona-Maria Chirciu este Doctor în Științe Politice, autoare și expertă pe drepturile omului. Cu o experiență de peste 7 ani în presa scrisă și online, a ținut ateliere pe Media Literacy, tehnici de manipulare și Fake News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: