Patronul de la Ferma Dacilor, primele declarații: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Sursă foto: ISU Prahova

Patronul de la Ferma Dacilor susține că incendiul în care și-au pierdut viața mai mulți oameni, printre care și fiul său, a fost provocat intenționat. Este prima declarație a lui Cornel Dinicu după incendiul devastator care a distrus complexul turistic, potrivit Observator News.

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu”, a declarat vineri Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, venit la priveghiul fiului său, scrie Observator News.

„Ferma Dacilor”, un complex turistic din Gura Vadului, Prahova, a ars complet marți dimineață, într-un incendiu în care au murit șapte persoane, iar o alta este dată dispărută și căutată de autorități.

În momentul izbucnirii flăcărilor, în pensiune se aflau 26 persoane, care din informațiile disponibile până acum au participat la o petrecere organizată de proprietar. 18 au reușit să se evacueze la timp. Două persoane, un copil și un adult, au fost rănite.

Clădirea nu avea autorizație de incendiu, iar în anul 2019 au fost făcute verificări, moment în care s-au gasit mai multe nereguli și s-au dat 6 avertismente.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL