Raluca Turcan în SUA: Ministerul Culturii susține inițiativele pentru creșterea vizibilității României

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, care face o vizită oficială în Statele Unite, a participat la întâlnirea consulilor onorifici ai României în Statele Unite. ”Ministerul Culturii susţine iniţiativele care duc la creşterea vizibilităţii României în Statele Unite, fiind totodată un puternic liant cultural al comunităţilor româneşti”, a transmis ministrul, care a avut discuţii cu oficiali americani pentru demararea unor proiecte de interes pentru ambele ţări.

”Demersurile reprezentanţelor onorifice ale României au un rol important pentru valorificarea potenţialului vast al prezenţei româneşti în alte ţări şi pentru protejarea intereselor comunităţilor de români din statele în care funcţionează. Prezenţa mea la întâlnirea consulilor onorifici ai României în Statele Unite este un angajament al continuităţii şi aprecierii muncii susţinute în cooperarea culturală şi mi-a oferit totodată prilejul să felicit buna coordonare a consulatelor onorifice cu Ambasada României, Consulatele Generale şi Institutul Cultural român, acreditate în SUA”, a scris, joi, Raluca Turcan pe Facebook.

Aceasta afirmă că ”Ministerul Culturii susţine iniţiativele care duc la creşterea vizibilităţii României în Statele Unite, fiind totodată un puternic liant cultural al comunităţilor româneşti”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL