VIDEO Coadă simbolică de protest în fața ambasadei Rusiei de la București: ”Am venit să votez împotriva lui Putin”

Ambasada Rusiei în România
Sursa foto: Facebook

Mai multe persoane au format o coadă de așteptare la intrarea în sediul ambasadei Federației Ruse din București, pentru a vota în cadrul scrutinului organizat pentru alegerile prezidențiale din Rusia, în semn de protest.

Corespondentul Pro TV Cristina Dobre a stat de vorbă cu unul dintre acești cetățeni ruși, care a declarat că a venit să voteze împotriva lui Vladimir Putin.

Larisa: ”Am votat împotriva actualului președinte, pentru că nu susțin politicile lui și, la fel, și ceilalți au venit aici în același timp, pentru a exprima această poziție, dar și pentru a arăta că nu suntem singuri, așa cum simțim uneori”.

Cristina Dobre: Iar acolo este un memorial pentru Alexei Navalnîi?

Larisa: ”Da, l-am creat în ziua în care a fost ucis și încercăm să-l menținem, pentru că este important pentru noi, în semn de respect.”

Iulia Navalnaia, văduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, a făcut apel la un protest – în ziua alegerilor – împotriva președintelui Vladimir Putin. Ca parte a protestului, oamenii ar trebui să formeze cozi lungi la secțiile de votare pe 17 martie la prânz, a declarat Navalnaia.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL