METEO Vremea azi, 5 martie 2024. Apar ploile

Sursa foto: pixabay
Sursa foto: pixabay

Vremea rămâne caldă și astăzi. Se-adună, însă, norii. Vin câteva ploi în zona intracarpatică. S-ar putea să plouă și în sudul țării, iar maximele pornesc de la 8 grade în zona Deltei și ajung pe la 18…19 grade în nord-vest.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici sunt condiții de ceață la începutul zilei. Apoi apar ceva înnorări, poate și câțiva stropi de ploaie, iar vântul devine mai insistent. Temperaturile urcă până la 15 grade în Bărăgan, dar în nord-estul Dobrogei, pe la Sulina, vor fi doar 8 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim atmosferă schimbătoare: ceață în orele dimineții; un pic de soare și vânt activ mai târziu. Temperaturile se mențin peste valorile normale. Ajung pe la 12…13 grade. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina nu prea sunt semne de ploaie, dar norii se înmulțesc și aici. Dimineața este ceață în unele zone, iar la amiază se face mai cald decât ar trebui. Se vor înregistra 11…12 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se încălzește și mai tare. Temperaturile ajung la 19 grade în zona Maramureșului. Apar și câteva reprize de ploaie pe parcursul zilei. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: