Cârstoiu: Este anormal ca în sectorul 6, să nu existe un spital. Asta este un lucru pe care nu pot să îl accept

Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul Alianţei  la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri despre campania sa că nu vrea să le dea oamenilor minciuni şi să le spună speranţe deşarte, ci vrea să le spună exact ce se poate face pentru Bucureşti. Cîrstoiu a arătat că este anormal ca în sectorul 6 să nu existe un spital şi că a început deja să facă demersuri în acest sens.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, despre campania sa pentru Primăria Capitaleu că vrea să ofere o construcţie serioase.

”Cel mai important, nu vreau să le dăm oamenilor minciuni, nu vreau să le spunem speranţe deşarte, vreau să le spunem exact ce se poate face pentru Bucureşti. La Sectorul 6, au fost nişte proiecte, unele continuate, altele abandonate. Şi nu trebuie să negăm. PSD are la sectorul 6 reprezentant la primărie un penelist, pe domnul Ciucu, care este un primar bun, pe care trebuie să îl susţinem în egală măsură pentru că rolul meu este de a coagula cele două partide”, a afirmat Cîrstoiu.

Medicul a precizat că ”sunt proiecte mari, blocate, cum e povestea cu Prelungirea Ghencea”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: