Conducerile PSD şi PNL se reunesc în şedinţe separate

PNL-PSD-rotativa-guvernamentală
PNL-PSD-rotativa-guvernamentală. Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Conducerile PSD şi PNL se reunesc, joi, pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei, după ce în urmă cu o zi au anunţat candidatul la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitatului Universitar. Liberalii se reunesc de la ora 15.00 în Biroul Politic Naţional, în timp ce social-democraţii au Consiliul Politic Naţional, de la aceeaşi oră, la Palatul Parlamentului. Discuţii au avut loc şi miercuri, liberalii având o şedinţă internă la Vila Lac, pentru stabilirea candidaţilor eligibili la alegerile din 9 iunie.

Cele două partide trebuie să definitiveze ista comună a PSD şi PNL pentru alegerile europarlamentare. Deocamdată, în conformitate cu anunţul liderului PSD Marcel Ciolacu potrivit căruia lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare va fi deschisă de o femeie independentă politic, singura certitudine este că acest loc va fi ocupat de Ramona Chiriac, fosta şefă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, care a şi renunţat deja la funcţie.
Celelalte 10 locuri considerate eligibile ar urma să fie ocupate alternativ de câte un reprezentant al celor două partide ale coaliţiei, locul al doilea revenind unui social-democrat.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL