PSD explică de ce ”Iohannis este un exemplu de tupeu”

Un nou atac dur vine dinspre PSD la adresa lui Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a precizat că actualul premier, Victor Ponta, ar trebui să demisioneze din această funcție și să se axeze doar pe campania prezidețială.

Unul din liderii județeni ai PSD, Iulian Bădescu, a caracterizat o astfel de idee lansată de Iohannis drept o dovadă de tupeu din partea lui Iohannis.

”Am auzit ca domnul Iohannis ii recomanda premierului Ponta sa demisioneze, pentru a se dedica alegerilor prezidentiale. Mi se pare absolut scandalos, ba chiar un exemplu de tupeu, o astfel de solicitare, venita din partea unui om care a tinut de fiecare data cu dintii de functia de primar, indiferent ca i s-a propus sa fie ministru sau chiar prim-ministru. Iohannis este si el candidat la presedintie si nu am auzit sa demisioneze de la primaria Sibiu”, a exlicat Bădescu prin intermediul unui comunicat de presă.

”Evident, mesajul domnului Iohannis reprezinta o ultima zbatere a regimului Basescu, prin intermediul noului sau purtator de cuvant – Traian Basescu are probabil in minte ideea ca ar putea face anumite jocuri daca ar avea in maini numirea unui premier in ultimele sale zile de mandat”, a mai adăugat social democratul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL