Turcan: Nicolae Ciucă are toate şansele să fie o carte câştigătoare pentru România

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Liderul PNL Sibiu, ministrul Culturii Raluca Turcan, susţine că preşedintele PNL Nicolae Ciucă are toate şansele să fie o carte câştigătoare la alegerile prezidenţiale ”nu doar pentru PNL, ci pentru România”. De asemenea, Turcan este de părere că fostul director SRI Eduard Hellvig ar trebui să primească un loc pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare, dacă şi-ar dori să revină în politică. ”Cred în calităţile politice ale domnului Hellvig”, a mărturisit Raluca Turcan la Prima Tv.

Ministrul Culturii Raluca Turcan a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Nicolae Ciucă va fi o carte câştigătoare pentru PNL la alegerile prezidenţiale.

”Nicolae Ciucă este un om cu o carieră profesională foarte temeinic construită. E un om cu valori solide. Din punctul meu de vedere, este un asset pentru politică, iar ca preşedinte de partid, dacă echipa PNL se va mobiliza şi va reuşi să potenţeze valorile pe care le susţine preşedintele partidului, are toate şansele să fie o carte câştigătoare, nu doar pentru PNL, ci şi pentru România”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: