România merge la Euro 2024: Răzvan Marin vine cu un mesaj pentru suporteri 

Sursa foto: Eurosport

Răzvan Marin a notat, într-un mesaj postat miercuri pe Facebook, că victoria din preliminariile Euro 2024 nu este doar a fotbaliştilor tricolori, ci şi a suporterilor care au crezut în ei pe parcursul campaniei de calificare.

Nu vreau să uităm momentul ăsta, pentru că nu este doar victoria noastră, ci a fiecăruia dintre voi, care a crezut în noi de-a lungul acestui drum! Aseară, am simţit forţa fiecărui strigăt de încurajare şi fiecare bătaie din palme, iar pentru asta vă mulţumesc! Echipa noastră a depăşit toate aşteptările şi a demonstrat că atunci când suntem uniţi, putem realiza lucruri remarcabile.

Haideţi să continuăm să visăm împreună, iar promisiunea mea este că vom face tot posibilul să vă facem mândri. Suntem mai puternici împreună şi abia aştept să împărtăşesc cu voi cât mai multe momente memorabile. Hai România! Ne vedem în Germania, la Euro 2024!”, este mesajul lui Răzvan Marin.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: