Pentru ce contract făcea Clotilde Armand presiune pe angajați

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

S-a aflat pentru ce contract făcea presiune pe angajați Clotilde Armand, așa cum se aude în stenogramele apărute recent în presă. Ar fi vorba de un contract de achiziții directe cu firma NetGreen Solution SRL, o societate comercială administrată de omul de afaceri Mihai Vărzan, care a fost înființată în 2013, dar care până în anul 2022, când a făcut afacerea cu primăria lui Clotilde Armand, nu a avut activitate.

Toată tevatura făcută de Clotilde Armand, așa cum se poate auzi în înregistrarea care a apărut recent în presă, ar avea legătură cu un contract cu firma NetGreen Solution SRL. Este vorba de un contract pentru pubele, de aproximativ 200.000 de lei. Documentul despre care Clotilde Armand discuta în momentul în care, conform stenogramelor, își presa subalternii să semneze contracte ilegale, a fost publicat de dnamedia.ro

Potrivit sursei citate, NetGreen Solution SRL este o societate comercială care a fost înființată în 2013, dar care până în anul 2022, când a făcut afacerea cu primăria lui Clotilde Armand, nu a avut activitate. Foarte dubios este faptul că primăria a semnat contractul cu firma lui Mihai Vărzan pe data de 27 decembrie 2022, iar după două zile, pe 29 decembrie, pubelele erau deja montate în stradă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL