Udrea, decizie radicală privind unul dintre foștii miniștri din dosarul Microsoft

Elena Udrea a dezvăluit ce va face PMP în privința fostului ministru implicat în dosarul Microsoft, Valerian Vreme.

PMP va vota în plenul Camerei Deputaţilor pentru ridicarea imunităţii deputatului Valerian Vreme, a declarat, marţi, preşedintele PMP, Elena Udrea, arătând că la nivelul Parlamentului justiţia trebuie lăsată să-şi facă cercetările în dosarul Microsoft.

Udrea a fost întrebată cum va vota PMP în plenul Camerei Deputaţilor în cazul lui Valerian Vreme, după ce Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a încuviinţat ridicarea imunităţii acestuia.

„Categoric pentru ridicarea imunităţii şi pentru continuarea cercetărilor faţă de cei implicaţi în acest dosar, cum am votat de fiecare dată. Constat, în schimb, că există o diferenţă între modul în care acţionează Camera Deputaţilor şi modul în care acţionează Senatul”, a răspuns Elena Udrea.

Ea a arătat că la Senat „nici până acum” nu s-a trecut de etapa Comisiei juridice în demersul de ridicare a imunităţii senatorului Ecaterina Andronescu.

„Deci, cred că Senatul este obligat să treacă de asemenea la ridicarea imunităţii doamnei senator Ecaterina Andronescu şi trebuie la nivelul Parlamentului lăsată justiţia să-şi facă cercetările şi să continue investigaţiile în dosarul Microsoft”, a adăugat Udrea.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va reuni miercuri după-amiază pentru a decide asupra momentului în care va fi convocat plenul acestui for legislativ pentru a se pronunţa asupra începerii urmăririi penale a deputatului Valerian Vreme, în dosarul Microsoft.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL