Sediul ANCOM a fost spart de hoţi. O femeie a fost prinsă având asupra sa trei telefoane mobile

Sursa: Facebook

Sediul ANCOM a fost spart de hoţi, dintr-un birou situat la etajul al doilea al imobilului fiind furate mai multe bunuri. Un suspect a fost prins având asupra sa trei telefoane mobile.

”În această dimineaţă, în jurul orei 07.30, Secţia 10 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăţi, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmăţ, a anunţat Poliţia Capitalei.

Totodată, jandarmii care asigurau paza în zonă au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

”Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, îşi desfăşoară activitatea şi o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar şi de o firmă privată. Persoana care îşi exercita atribuţiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,68 mg/l în aerul expirat”, precizează Direcţia de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de Secţia 10 Poliţie, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: