Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Sursa: europafm.ro

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde „în câteva secunde” cu „arme neutilizate până acum” unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian.

„Sioniştii trebuie să ştie că de data aceasta nu vor mai avea la dispoziţie 12 zile şi răspunsul pe care-l vor primi nu va veni în câteva ore sau zile, ci în câteva secunde”, a declarat la televiziunea publică ministrul adjunct de externe şi negociatorul şef al Iranului în domeniul nuclear, Ali Bagheri Kani.

Bagheri se referea la posibile represalii israeliene ca răspuns la atacul de sâmbătă comis de Iran, care s-a dorit a fi reacţia Teheranului la bombardarea consulatului iranian din Damasc, din 1 aprilie, atribuită Israelului.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Comisiei de Securitate Naţională a parlamentului iranian, Abolfazl Amouei, a declarat că în atacul de sâmbătă „nu a fost folosită o putere semnificativă” şi că Iranul este pregătit să folosească noi arme.

„Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum. Avem planuri pentru toate scenariile”, a afirmat Amouei, citat de agenţia Mehr.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL